Symfonie Orkest Eindhoven

Vacature 1e trombone

In ons orkest, Symfonieorkest Eindhoven, hebben we een vacature voor 1e trombone. We zoeken een enthousiaste, sociale maar toch ook ambitieuze trombonist(e) die als lid een vast onderdeel wil uitmaken van de mooie groot koper sectie en het orkest. Het zou mooi zijn als je al wat ervaring hebt in het leiden van de groot koper sectie.

We spelen met het orkest 3 regulier programma’s per jaar: een voorjaars- en najaarsconcert in het Muziekgebouw in Eindhoven en een familieconcert in de TU Eindhoven. Daarnaast doen we incidenteel een koorbegeleiding of een uitstapje naar een gelegenheidsconcert. Onze vaste repetitieavond is de donderdagavond. Voor zowel het voorjaars- als het najaarsconcert plannen we een repetitieweekend of repetitiedag. Met de blazersgroep wordt regelmatig apart gerepeteerd onder leiding van de vaste dirigent maar ook onder begeleiding van een blazersrepetitor.

Zoals gebruikelijk bij vacatures voor blazers in ons orkest, is er een auditie waarin we een kandidaat uitzoeken die met het komende programma kan meespelen en die na het concert, wanneer dat naar tevredenheid gespeeld is, lid wordt. In de auditie wordt gevraagd een solostuk te spelen en een selectie van fragmenten uit het betreffende programma.

Als je interesse hebt dan ben ik heel benieuwd naar je reactie. Het beste is dan om op de donderdagavond gewoon eens te komen kijken bij een repetitie in ons repetitielokaal in het Augustinianum, van Wassenhovenstraat 26 in Eindhoven. Daarover even vantevoren contact hebben is handig. Ik ben te bereiken op 06-20162756 of via ons contact formulier.

Met vriendelijke groet,

Merijn Wijnen

secretaris