Vacature 1e fagot

In ons orkest, Symfonieorkest Eindhoven, hebben we een vacature voor 1e fagot. We zoeken een enthousiaste, sociale maar toch ook ambitieuze fagottist(e) die als lid een vast onderdeel wil uitmaken van de mooie houtsectie en het orkest. Het zou mooi zijn als je al wat ervaring hebt in het spelen in een symfonisch orkest.

We spelen met het orkest 3 reguliere programmas per jaar: een voorjaars- en een najaarsconcert in het Muziekgebouw in Eindhoven en een familieconcert in de TU Eindhoven. Daarnaast doen we incidenteel
een koorbegeleiding of een uitstapje naar een gelegenheidsconcert. Onze vaste repetitieavond is de donderdagavond. Voor zowel het voorjaars- als het najaarsconcert plannen we een repetitieweekend of repetitiedag. Met de blazersgroep wordt regelmatig apart gerepeteerd. Op deze site is een goed overzicht te vinden van onze programmas en is ook informatie te vinden over het orkest zelf.

Zoals gebruikelijk bij vacatures voor blazers in ons orkest, is er een auditie waarin we een kandidaat uitzoeken die met het komende programma mee kan spelen en die na het concert, wanneer dat naar tevredenheid gespeeld is, lid wordt. In de auditie wordt gevraagd een solostuk te spelen en een selectie van fragmenten uit dat programma.

Als je interesse hebt dan ben ik heel benieuwd naar je reactie. Het beste is dan om op de donderdagavond gewoon eens te komen kijken bij een repetitie in ons repetitielokaal in het Augustinianum, Dirk Boutslaan 25 in Eindhoven (plattegrond).

Daarover even van tevoren contact hebben is handig.

Heb je als blazer belangstelling om mee te spelen, neem contact op met onze orkestchef Kees de Meijere via 06 83 718 104 of gebruik onderstaand contactformulier.

* verplicht veld

Geef een reactie