Symfonie Orkest Eindhoven

Donateurs

WILT U SYMFONIEORKEST EINDHOVEN STEUNEN?

Dan kunt u donateur worden. Als donateur wordt u een paar keer per jaar op de hoogte gebracht van de komende concerten van Symfonie Orkest Eindhoven. Bovendien ontvangt u gratis toegangskaartjes voor onze concerten in Muziekcentrum Frits Philips, waarbij de beste plaatsen voor ú gereserveerd worden. U bent al donateur vanaf 60 euro per jaar. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met  onze bestuurs secretaris, Paul de Haas. Zie het contactformulier hieronder.

 

GIFTEN AAN SYMFONIEORKEST EINDHOVEN AFTREKBAAR

Sinds 22 april 2008 wordt Symfonie Orkest Eindhoven door de Belastingsdienst beschouwd worden als een ANBI-instelling (een algemeen nut beogende instelling) Zie lijst op de web-site van de belastingdienst.

Wat zijn de fiscale voordelen voor een ANBI?

Een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt voor het algemeen belang.

Uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld voor het recht van schenking.

Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Zie ook: Giften

 

CONTACT

Als u belangstelling heeft om donateur te worden of hierover vragen heeft, verzoeken we u om contact op te nemen met Merijn Wijnen, secretaris

 

 

 

 

Gaarne hier uw opmerkingen of suggesties aan het bestuur

* indicates required field